<3

I'm lost for words dont tell me,
Cause all I can say
I love you till the end

inse kanske?

Vilken jävla kväll igår, va kanske bra allt som "hände" iaf.
Aja började iaf kvällen hos mami med Therese och 3 apor. Sen drog vi vidare till pappa, lagomt med folk så det var skönt. Kvällen blev nog bäst när min lilla bebis kom, även börja grogga klockan 6 på morgonen när man nyss jobbat ;) smart grabb!
Idag vaknade vi sent, för sent!  3 halv 4, men gick inte upp förns 5 och då skulle han iväg o jobba igen.. :(  Verkligen inte okej att gå upp så sent! kommer va helt död på måndag....

Idag ska jag nog träffa Terroooorrrrr så hööööööörs!

.

09

Heerreeguud, dåligt bra hon är!

Fy vilka minnen alltså! :)

His best days will be some of my worst.


Build me up or cut me down to size

Godmoooorgon alla glada jävlar.
Pissväder idag kan man säga, blir en innedag ser det ut som. Kan ju passa på att städa mitt rum då, för de skulle verkligen behövas! (Hälften av mina kläder ligger på golvet i en fin liten hög;)) Men de får jag verkligen tänka vidare på, hatar att städa. Ska bli helt genomblöt nu för nu ska jag traska till Terror.

Hejsvejs*


Home sweet home

Nu är jag hemma, riktigt skönt!
Har haft det bra, även fast jag har haft världens hemlängtan. Tänkte ju lägga upp lite bilder från resan men kom på att sladden är hos BO NILSSON, får fixa de nån dag. Hur som helst så var Prag asfint! Shit vilka hus:o Har även vart vid världens största slotts komplex eller va de nu va. Har också testat på bananöl, kaffeöl, limeöl osv. Vet inte om det var sådär jätte gott..

Nu blir det nog en film och sen sova!
Puuuuusssss♥

RSS 2.0