buenas noches!

Och va gör jag uppe nu!? Jo, jag är inte ett dugg bättre i förkylningen. Denna hosta går mig på nerverna snart! Så blir hemma imorgon också. Plugga lite och inte fastna framför datorn hela dagen som jag gjorde idag. Nej ingen risk, ska nog träffa Pontus imorgon, den lilla skolkaren :)

Min dag har sett ut såhär.. COMPUTER ALL THE DAY. Nästan.. var och hälsade på mormor och morfar ett tag. Så har jag ätit mat och kollat på tv. Väldigt lugn dag alltså!
Nu börjar jag få väldigt ont i ryggen så ska nog lägga mig i sängen och kolla på Vänner, sen sova.


Förkyld

Riktigt härlig Söndag faktiskt. Iaf när man vet att man inte ska till skolan, så sjukt trött på allt som har med skolan att göra så jag snart gräver en grop och hoppar ner i den, och sen ligger och hoppas på att nån snäll människa kommer och fyller igen den. Ska inte till praktiken imorgon, är så himla förkyld så jag knappt kan andas. Så det blir sova sova sova hela dagen lång lång!!

Helgen har sett ut såhär, i Fredags så var jag med Sally Sandra Jullan och några fler. Kommer inte ihåg så mycket av den dagen. Och i Lördags så var jag med Sally och Jullan, vi drog till Pontus och grilla. Och sen badade dom badtunna, ville också det!.. jävla magvärk. Men det var iaf hur mysigt som helst. Älskar Pontus hus:)
Och idag har jag vart i Sandviken och kollat på fotboll, och dom vann även så det var ju bra! Sen när jag kom hem så åkte jag lika snabbt igen. Till Pontus stuga i Järbo, sen vidare till Sandviken ännu en gång, och käka på donken, mumsss!! Men nu är jag hemma igen, ganska uppenbart när jag sitter vid datorn.
Nu ska jag ta lite nässpray och krypa ner i sängen och kolla film.

Lite bilder från helgen.









Puss och godnatt!


Snö och grått

Men kul att vintern var på besök ännu en gång, snacka om aprilväder! SOMMAREEEN , HOHO

Den här veckan har faktiskt gått väldigt fort, och har inte alls varit jobbig. Hur slappt som helst, de gillas. När jag kom hem käka jag lite, sen kom Jullan och Sandy hit, sen drog vi och  träffade Sebbe ett tag.
Nu har lillan åkt hem och Sandra ligger i min säng och väntar på att vi ska dra vidare till Muminhuset, sover där inatt. MYSIS :)







Ångra ingenting som en gång fått dig att må bra

Joohoru, jag ångrar, åååh vad jag ångrar! :)

Idag slutade jag som sagt 11 igen, muumma! Gick på stan ett tag, köpte sån där svampgrej som man har ut sminket med, efterlängtat kan jag lova. Köpte även ett par jeans men vet inte om jag ska ha dom. Sällan jag, köper och sen ångrar...
Har också hunnit med och pluggat idag, och bara tagit det lugnt.  Just nu väntar jag på samtal från sandycandyy och att Jullan ska komma, men inte går det nå snabbt iaf, för korta ben kanske;)
Jaja, nu ska jag trycka i mig en pizza. Min kostdagbok som vi ska skriva på idrotten kommer nog se fin ut, mohaha.



Tuff brud dedär!






Smile on my face

Har verkligen inte gjort nånting idag.. eller jo, fixat APU så nu är man glad och kan andas ut. Börjar ju med de redan nästa vecka. Kommer nog göra så att de där företaget kommer gå i konkurs eller nått liknande, låter som nått jag skulle kunna lyckas med. Nej nej, inte sånna tankar. Borde ha pluggat lite idag också, iaf läst lite men neeeeedå. Får ta tag med det nångång i veckan.
Otroligt jävla underbart att sluta 11 både idag och imorgon.

Är så sugen på att se mer OC. Har kollat klart på säsong 2 nu eller igår. Låg och grät för mig själv, haha! Eller nästan, kom iaf nån tår allt. Ska nog låna tredje av Sallypooonken också.
Nej men helgen kan väl ta och komma nu vaa!?

Den här har spelats minst...  ah mååånga gånger idag.



Nu blir det Svenska Hollywoodfruar, sen sömnsömn.





RSS 2.0