tihii

Vart en riktig kanonhelg med massa bra människor! Kanske kommer nån bild senare om jag orkar. Idag ska jag plugga lite, måste läsa ut min bok och skriva recension.. har ungefär 160 sidor kvar, HEJJA! Men är ju ledig imorgon så det ska nog hinnas med.
Vill ha helg igen, och denna helg kommer nog spenderas i Hofors och Falun om planerna inte ändras då. Och vädret, stay where u are!

PUSSSSSEN

.

Handla handla handla, skulle ju inte sitta fel. Ska nog dra iväg med mamma imorgon tror jag. Blir ny garderob hoppas jag :)


Galet ska det bli

Är det helg eller? JAAA fan va skönt! Börja bli lite taggad inför morgondagen och framförallt lördagen! Amanda som har smittat mig tror jag, hon var helt craaazy på tåget;p ungefär!

Sitter nu med huvudet fullt av foliéslingor, och det är nice o drygt. Nu ska jag titta OC baaaaby.

-

Backa 1 år och jag blir glad!

fyfan skolan kan gå o suga en K*K! Ska bli skönt med lov, och de kan ju skynda på liiiiiite graannn nu vaaa! Fattar inte ett skit av de här, NEMEN BYTA LINJE KANSKE???????????? JAAA MEN VARFÖR INTE ;) IRRITERANDE JÄVLA FÖRSTÖRDA DAGJÄVEL!

Kabaré

Drar mig mot min gamla skola och kollar på kabaré. Kameran är med så bilder kommer nog senare!
Pussssen♥


Meen heej påsar under ögonen, fast egentligen inte!


Hockeykväll

Jag som är så intresserad av hockey, därför sitter jag här istället. Men Pontus sitter och skriker lite då och då.. Konstig sport dedär! Får väl ge de en chans iaf.


Vad skulle man göra utan dig, haha=)

I just have to realize that I'm not your first priority

Väldigt länge sen, bloggen går skit!

Idag har jag inte gjort ett piss, faktiskt lite skönt. Imorgon är det prov också uujjaah! En till dålig sak är att jag går som en jävla pungråtta ungefär, min tå är helt fuckad!
Nu måste jag skynda mig och möta Pontus innan han får damp.
HEJSVEJS

BLÄÄ

Tidsmaskiner kanske? ja varför inte.

Väldigt skönt att man har en hel helg kvar! I förrgår så var jag med massa folk hemma hos Martin och badade tunna. Var även där igår och skulle bada tunna igen, men tappade lusten helt totalt. Istället sprang jag hem.. ungefär den dåligaste dagen i mitt liv.
Fyfan ibland är man så efterklok så det bara skriker om de! =)


17!

Vaknade upp bredvid mina små änglar Julia och Sandra. Har sovit hur bra som helst, förutom att man har fått en armbåge rätt i huvet. Jävla kärring!:)

Så är man ett år äldre då!  Ett år närmare 18 hiihi.
Aja ska fixa mig lite sen raka vägen till praktiken.


Fiskning

De räddade min dag. Nu tänker jag inget mer på allt idag. Utan nu ska jag och jullan snart dra iväg och fiska med Sebbe micke och pontus :)

Använda Jullispullis som bete kanske:) raaaooorw.


Ångestbomb

Fan vilken skitdag! fanfanfan.. Om man kunde spola tillbaka tiden och göra saker ogjorda så, JA tack!
Dags att hoppa ner i den där gropen igen tror jag.

We should have left this at a simple kiss

Nu ska jag kolla på efterlängtade OC och sen sova.

Natti♥


-



'Cause we gon' rock this club
We gon' go all night
We gon' light it up
Like it's dynamite
Cause I told you once
Now I told you twice
We gon' light it up
Like it's dynamite

Söndag

Vaknade rätt sent idag, så har inte gjort nånting mer än att legat i soffan och kollat på Peter Pan.
Jag som vanligtvis brukar hata Söndagar, men har inte gjort det på ett tag, eftersom man har sluppit skolan i nån vecka. Vill verkligen inte tillbaka till skolan! BLÄÄÄ.. Bara 2 dagar kvar på praktiken, sen ett prov och sen en väldigt lååång helg. KALAS!

Nu är maten färdig, så hörs!

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Just nu sitter jag här, och Sam och Martin är ute och sätter upp min studdsmatta? hur nu det går... Få se hur många ben som blir brutna ikväll, återstår att se.

Nu saknar jag "Mabma"/mamma (haha) loveu♥

Hos Salliiee

Sitter hemma hos tompalompa nudå, med pontus och sampi! Pontus sitter och ser dum ut och Sam masserar Sally för hon är helt sne :)
Det var våran kväll ungefär, neeeeeeeej skoja! VI ska ha skitkul. Även ett kors i taket nyss

LÅTEN IDAG




KYSSEN♥

Fredag

Jag försov mig! =( Vaknade tio i åtta och bussen går ungefär åtta. Så nu ska mamma skjutsa in mig istället.
Undra vad man får göra idag på praktiken då, åka buss kanske? hoppas! Ja hellre de i alla fall, istället för att sitta på ett kontor och få ont i huvet. Nej nu ska jag inte klaga, allt är bra där och jag vill inte tillbaka till skolan!

Även Fredag idag, får hoppas på att det händer nått kul.


-

Åkt buss hela dagen med Teta? jimmys syrra. Var faktiskt kul, fick en glass också så då blev det ju ännu bättre hah!:)
Jag har även träffat sall och jullis, chilla sönder. Förstörde deras blogg också.. men löste det nog! Nu har jag svinit ont i ryggen så ska sova.


-



It seems like yesterday it was just a dream
But those days are gone and just memories


-


Sweet dreams

Kändes som världens längsta dag idag på praktiken. Klockan måste ha stått still, ville bara hem!
När jag kom hem träffade jag Candy ett tag, sen Sally och Jullis. Vi gjorde inget speciellt.

Nu har jag pluggat lite. Har ju fått 3 uppgifter om APU:n, känns inte bra alls. Men nu har jag i alla fall kommit igång. Ett plus!




Första intrycket av den här chokladen var, bläää. Men kan ju säga att det ändrades väldigt snabbt efter första rutan. Marabou är fan en jävla drog. Icke bra!

There's always gonna be another mountain

Funderar på om jag kanske ska gå och sova nu så man är lite piggare än vad man va idag när man vakna. Ville bara ligga kvar! Men nej, så blev det inte, för idag har jag haft prov i engelska. De gick väl sådär, vågar inte direkt hoppas på för mycket... engelska är inte mitt bästa ämne.

Idag har jag även vart och inhandlat lite kläder osv, sen träffat Sally och Jullan ett tag. Vi åkte ut på lite "piknick" så att säga. Mysigt värre sickan!

Sleeptime


2000 kr och Peace n love

Den här dagen kan ju inte bli så mycket bättre. Idag när jag kom så möttes jag av en förvirrad mamma med ett brev i handen. Jag öppnar, jag läser, jag skriker! (av glädje)
Jag Pontus och Sandra ska på Peace and Love, iofs bara sånt där dagskort men nice endå. Där ska vi få nått diplom och 2000 kronor, hur bra låter inte de då?

Nu är min dag helt jäkla bra! Ska vidare mot Avesta nu.
TJINGELING

Sunday

Bloggandet går inte så bra... glömmer bort att skriva hela tiden.
På valborg så var jag först nere vid Sam med massa bra vänner, lite förfest. Sen drog hela gänget in till stan. Och kul var det!
Igår så hände det inte så mycket. Träffade Sally och Jullan sen hände det väl inget mer speciellt. Vart en otroligt lugn kväll, slockna så fort jag la ner huvudet. Idag vakna jag o jullis väldigt sent, ungefär vid 2 tror jag. Vi har inte gjort så mycket, var ute och gick ett tag.

Nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta kolla på Good luck Chuck sen sova. Måste vara pigg tills imorgon när det är workwork

RSS 2.0