=(

Känns som om jag bara skriver massa negativt på den här bloggen nu, men jag mår sämst! Fan jag hatar att bara sitta hemma och inte göra ett piss. Tankarna bara snurrar i skallen på mig och det är bara negativt :(

O så saknar jag dig som faaaaaaan! Nu vill jag bli frisk.

Vafan är det för fel?

Det är min fråga! Jag har cpont i halsen så jag knappt kan äta nått, och nu har jag även börjat spytt... hmmmm:s Jag orkar inte! Ska lägga mig i soffan igen och dö lite, o försöka äta nått.

SICK!

Men är det inte typiskt att man ska bli sjuk just precis nu:o HALSJÄVEL!!
Det enda man gjort idag är, legat i soffan och suttit här. Och proppat i mig massa halstabletter och druckit te som jag nu ska fortsätta med.

Heipaaaa!

TAGGAA!

Weeeii parteey!
Sitter och taggar arslet av mig.

TJOLLAHOPP;)


...

Det här sööög verkligen och kommer säkerligen fortsätta suga! Jag hatar att inte ha något att göra, jag är en sån människa som måste göra nått hela tiden, eller iaf umgås med folk. Och gör jag inte de blir jag på världens dåligaste humör!
Jaja hejhej.

Uncertainty is killing me
And I'm certainly not asleep
Maybe I've gone far too deep
Maybe I'm just far too weak
And that's the last place I want to be the last place

Sovasovasova

Härlig dag, började med lite solning sen kom bror min med lite käk, snäll som han är :) Drog ut och träffade lite folk sen kom min saknade lilla Julia hem!
Blev en sväng fram o tillbaka med henne, Jonas och Therese till Hedemora och fläska.

Men nu är det fan godnatt! Agöken.


I miss u

MUSIC





*

Har försökt miljontals gånger att ladda upp bilder sen i helgen men inte fan har det funkat så bra :( Ger nästan upp!
Idag var jag först till skolan en snabbis och fixa företagsekonomin, äntligen är de ur vägen! Sen när jag kom hem träffade jag Pontus och sen kom Jullan hit. Riktig bra dag!
Imorgon är det ingen skola så då ska jag och Pontus ut och hurta :D få se om jag verkligen orkar springa runt HELA ängsbacken, hahah snacka om att min kondition är nere på botten.

Wooohoo föresten, vem fick sitt efterlängtade vg i matte då? Caroline Strandberg, YES! Nu är jag nöjd! 
 
Nejmen nattiiiiiiiiii♥


-

Fan vad jag hatar blogg.se!!! går inte att lägga upp bilder. Ska försöka senare istället. Har ingenting att skriva mer än att vädret suger pung för tillfället och jag ska plugga.

Haajdoo!

Already gone



Remember all the things we wanted
now all our memories they're haunted
we were always meant to say goodbye

SUNNY DAY

Men äre nå skönt väder elleeeeh?
Vet inte vad jag ska hitta på idag, hittills har jag bara legat ute på studdsmattan, skönt! Nej jag får bara ångest av att sitta inne så nu ska jag ut igen, läsa klart min bok och sen sätta mig med datan ute och skriva den där jävla recensionen , =(



Jag ler inte utan jag får en klump i magen

Känns både som en lättnad fast endå inte. Att vi pratade igenom det lite känns bra, men det fick mig att börja tänka igenom allt, jag vet inte om jag orkar "dehär". Att du säger att du saknar mig känns bara jobbigt just nu, jag ler inte utan jag får en klump i magen.

RSS 2.0